text Pyara Bodywork

Massage Halfweg, massagepraktijk Halfweg, massage Amsterdam, Ontspanningsmassage, Holistische massage, Lomi Lomi, Rebozo, Japanse Gelaatsmassage, Voetreflexmassage Reiki Pyara Bodywork pyarabodywork

logo Pyara Bodywork Locatie


Adres:
Dubbele Buurt 9B
1165ME Halfweg

E-mail:
maria@pyarabodywork.nl

Telefoon:
06-55362424

foto van Maria

Met de busVanaf Amsterdam:
kunt u ons bereiken met bus 80 van Amsterdam richting Zandvoort, uitstappen op de halte Oranje Nassaustraat, Halfweg. Het is dan 3 minuten lopen tot de Dubbele Buurt 9B.


Vanaf Haarlem:
Kunt u ons bereiken met bus 140 vanaf station Haarlem, overstappen op bushalte Tempeliersstraat op regioliner 80 richting Amsterdam, uitstappen op de halte Oranje Nassaustraat, Halfweg. Het is dan 3 minuten lopen tot de Dubbele Buurt 9B.


Met de treinVanaf Amsterdam:
U kunt ons bereiken met de sprinter vanaf Amsterdam CS richting Uitgeest of met de sprinter richting Zandvoort aan Zee, uitstappen op station Halfweg-Zwanenburg. Er is een verbinding om de 15 minuten. Vanaf het station is het 5 minuten lopen tot de Dubbele Buurt 9B.


Vanaf Haarlem:
Kunt u ons bereiken met de sprinter vanaf Station Haarlem richting Amsterdam CS, uitstappen op station Halfweg-Zwanenburg. Er is een verbinding om de 15 minuten. Vanaf het station is het 5 minuten lopen tot de Dubbele Buurt 9B.


Parkeren


U kunt gratis parkeren voor de deur.
Pyara Bodywork 2013. by Alex en Maria van den Born | pyarabodywork@pyarabodywork.nl     facebook.nl twitter.nl linkedin.nl