text Pyara Bodywork

Massage Halfweg, massagepraktijk Halfweg, massage Amsterdam, Ontspanningsmassage, Holistische massage, Lomi Lomi, Rebozo, Japanse Gelaatsmassage, Voetreflexmassage Reiki Pyara Bodywork pyarabodywork

logo Pyara Bodywork Massages en Bodywork


Ontspanningsmassage


De ontspanningsmassage is een massage, geschikt voor iedereen die lichamelijk en geestelijk wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het is een uitgebreide lichaamsmassage die je lichaam ontspant en bijdraagt aan stressvermindering. Deze massage heeft echter ook een preventieve werking voor het behoud van een goede gezondheid. Ook stimuleert deze de bloedsomloop, zorgt deze voor betere doorbloeding van de weefsels en heeft een regulerende werking op het zenuwstelsel. Er wordt bijgedragen aan een snelle afvoer van afval- en gifstoffen uit het lichaam en helpt tevens bij slapeloosheid. Een massage waarbij je wordt teruggebracht naar jezelf.
Holistische massage


Holistisch komt van het woord "Holos" dat "heel" betekent. Bij deze massage staat niet alleen het lichaam centraal, maar wordt er ook rekening gehouden met jouw emotioneel, mentaal, sociaal en spirituele deel. Al deze delen maken samen dat jij bent wie je bent. Als je spanningen, blokkades of problemen ervaart dan heeft dit weerslag op je lichaam. De balans tussen je psyche en je lichaam raakt verstoord en hierdoor kan je klachten krijgen of zelfs ziek worden. Bij de holistische massage worden jouw klachten gebruikt om inzicht te krijgen in jezelf. Je lichaam kan gedachten, gevoelens en ervaringen vasthouden maar ook loslaten. Door massage word je aangeraakt en deze aanraking brengt je dichter bij jezelf. Je lichaam krijgt de mogelijkheid om signalen te herkennen en te voelen wat er gebeurt. Dit kan verheldering geven en op deze wijze kan je dichter bij de oorzaak van je klachten komen. Hierdoor kan je zelf bijdragen aan het herstellen van je balans. De behandeling bestaat uit een intakegesprek, een massage en een nagesprek. Deze massage richt zich niet alleen op de fysieke aspecten, maar ook op lichamelijke klachten of symptomen.
Lomi Lomi massage


Lomi Lomi massage is een massage die van oorsprong uit Hawaï komt. Het is een ritmische massage die er voor zorgt dat vitale energie "Mana" naar elke plek in je lichaam kan stromen. Door middel van lange vloeiende bewegingen die voornamelijk met behulp van de onderarmen worden uitgevoerd. Je kan de bewegingen vergelijken met de golven van de oceaan. Het is een massage die energieblokkades opheft en spanningen uit het lichaam laat wegspoelen. Lomi Lomi massage bevorderd de harmonie met jezelf, stimuleert de natuurlijke energiestroom in je lichaam en zorgt voor vitaliteit!
Japanse Gelaatsmassage


De Japanse Gelaatsmassage is een massage die zijn oorsprong in Japan vindt. Deze gelaatsmassage is een massage waarbij verschillende technieken worden toegepast. Deze technieken geven een natuurlijk facelift-effect als resultaat. Deze natuurlijke facelift wordt bereikt door een stevige nekmassage, verfijnde gelaatsmassage van de gelaatsspieren, acupunctuurpunten en meridianen in combinatie met lymfedrainage. Behalve dat de gelaatsmassage de immuniteit verhoogt en het hormonale systeem optimaliseert vindt er dus ook een natuurlijke facelift plaats. Je ziet er jonger uit! Deze massage kan ook preventief worden ingezet tegen rimpelvorming. Ook na genezing van huidaandoeningen zoals acne, kan deze gelaatsmassage tot verbetering van de huid bijdragen. Deze massage heeft succes bij meerdere opeenvolgende behandelingen. Er mag maar één behandeling per week plaatsvinden.
Voetreflexmassage


Als we onze voeten bekijken kan je die in verschillende zones onderbrengen. Zo zien we een afspiegeling van ons lichaam op/in onze voeten. Organen, zenuwen, lichaamsdelen en klieren zijn door middel van energiebanen verbonden met reflexpunten in onze voeten. Door pijnlijke reflexpunten te behandelen kunnen verstoringen worden opgeheven. Op deze wijze wordt het lichaam gestimuleerd zichzelf te genezen. Voetreflexmassage kan worden toegepast bij stress, depressie, migraine/hoofdpijn, spier- en gewrichtspijnen en chronische klachten.
Rebozo


Rebozo is een massagetechniek die oorspronkelijk door verloskundigen uit Midden- en Zuid-Amerika werd toegepast ter voorbereiding van zwangere vrouwen op de bevalling. De Rebozo massage wordt gegeven met een speciale draagdoek. Door middel van beweging, het wiegen en schudden, laat het lichaam spanningen los. Bij zwangere vrouwen wordt deze techniek zowel voor, tijdens als na de bevalling gebruikt bij o.a. harde buiken, bekkenklachten en het opvangen van weeën. Het wiegen is bijvoorbeeld een hele prettige manier om voor de baby ruimte te creëeren in mama's buik. Zowel moeder als ongeboren kind genieten van de wiegende beweging. Ook voor kinderen, volwassenen en senioren is deze massage zeer geschikt voor het loslaten van spanningen, maar ook bij nek, schouder- en rugklachten. De massage wordt zowel op de grond als staand uitgevoerd. Bij deze massagevorm blijft de kleding aan.
Reiki


Reiki is een vorm van energiewerk. De healing vindt plaats door een subtiele aanraking van het lichaam van de client waarbij universele energie wordt doorgegeven via de reiki-beoefenaar. Reiki kan het lichaam helpen stress en spanning los te laten, helpt het lichaam zichzelf sneller te genezen, verlicht pijn, helpt het immuunsysteem en helpt bij emotionele processen.


Pyara Bodywork 2013. by Alex en Maria van den Born | pyarabodywork@pyarabodywork.nl     facebook.nl twitter.nl linkedin.nl